Vijf ruime nieuwbouw eengezinswoningen in Voorschoten

Vijf duurzame woningen
in twee typen

‘Aan de Weide’ ligt op een mooie plek aan een rustige doodlopende straat. De vijf woningen worden gebouwd op de plek waar vroeger een boerderij stond. Het ontwerp van de woningen is daarop gebaseerd, de mansardekap met lage goot en aan het eind een dwarskap zorgen voor een landelijke uitstraling. Ook het metselwerk met de horizontale belijningen en de luifels boven de voordeuren zorgen voor een karakteristiek aangezicht. Kortom een heerlijke plek om te wonen!

aan de weide voorschoten woningen

 
placeholder

Wat een ruimte!

De woningen zijn met minstens 151 m2 woonoppervlakte zeer ruim te noemen. Wil je meer ruimte nodig dan is het mogelijk om de oppervlakte te vergroten met een uitbouw, of maak op de tweede verdieping een extra kamer. Standaard beschikt de woning op de eerste verdieping over drie slaapkamers, een badkamer en een appart toilet. Door de breedte van maar liefst 6 meter zijn ook de tuinen heerlijk ruim. De tuinen zijn voorzien van een houten berging en zijn ook via een achterpad bereikbaar.

Kamille
tussenwoning


In 'Aan de Weide' komen 3 tussenwoningen. Met een woonoppervlakte van circa 151 m2 kan je hier met jouw gezin riant wonen. De woningen zijn praktisch ingedeeld en er zijn verschillende mogelijkheden om het nog meer naar je zin te maken.

Korenbloem
hoekwoning

Op de beide uiteinden komen hoekwoningen met een zogenaamde dwarskap. De Korenbloemen hebben woonoppervlaktes van circa 167 en 176 m2. Via de ramen in de zijgevels komt extra daglicht naar binnen. Ook deze woningen hebben een brede tuin.

Meld je aan!

Zie jij jezelf hier al wonen?
Meld je dan direct aan als geïnteresseerde!

 

aanmelden

Ontwikkelaar en aannemer:

aan de weide ontwikkelaar niersman

Architect:

aan de weide ontwikkelaar niersman

Makelaar:

aan de weide ontwikkelaar niersman

Projectnotaris:

aan de weide ontwikkelaar niersman