Duurzame nieuwbouw in Voorschoten

Duurzame
nieuwbouw

Energiebesparing en duurzame energie hebben een hoge prioriteit bij nieuwbouw. Nieuwbouw woningen worden volgens de laatste normen en technieken gebouwd. Ze zijn beter geïsoleerd en de stookkosten liggen lager dan bij de gemiddelde bestaande woningbouw. Ook bij 'Aan de Weide' is gezocht naar de best passende oplossing om zo een optimaal woon- en leefklimaat te bereiken.

5 duurzame woningen

2 typen

 

de woningen

 
placeholder

Goed voor milieu en de portemonnee

In de huidige tijd hebben energiebesparing en duurzame energie hoge prioriteit bij het ontwikkelen van nieuwe woningen. Voor de vijf woningen ‘Aan de Weide’ zijn de volgende onderdelen toegepast:

  • Er wordt gasloos gebouwd waardoor er geen directe fossiele brandstoffen nodig zijn.
  • Een luchtwarmtepomp met laagtemperatuur- verwarming en per vertrek regelbaar.
  • Zonnepanelen voor duurzame energie opwekking dragen bij aan het verminderen van CO2-uitstoot.
  • Toepassing van een slimme meter (meer inzicht en bewustwording van energieverbruik).
  • Geavanceerde installatie- en regelsystemen met onder andere een WTW voor een schoon binnenklimaat.
  • Een aparte techniek ruimte voor de installatie zorgt voor minder geluidsoverlast.

Dit alles zorgt voor een duurzame woning. Dit is goed voor het milieu en voor de portemonnee.

 

Maatwerk door Niersman

Duurzaam bouwen is niet alleen energie gerelateerd. Maar ook om een woning te maken waar u langdurig in kunt wonen en aan uw specifike wensen voldoet. Niersman Bouw en Ontwikkeling levert maatwerk voor elke locatie; elk project wordt door ons individueel beschouwd en er wordt gezocht naar de best passende oplossing voor bewoners en omgeving om zo een optimaal woon- en leefklimaat te bereiken. Niersman heeft al vele bijzondere en innovatieve projecten afgerond. Een groot team van gemotiveerde medewerkers zet zich dagelijks in om voor een scala aan opdrachtgevers mooie, bijzondere en functionele gebouwen te realiseren. Niersman treedt in dit project op als ontwikkelaar en hoofdaannemer, waardoor u één contactpartij heeft voor contractuele en bouw gerelateerde vragen.

 

Ondanks dat de woningen met grote zorg zijn ontwikkeld kunnen wij niet garanderen dat de woning volledig op uw wensen is afgestemd. In de woningen zijn tal van mogelijkheden om uw woning volledig naar smaak te wijzigen. In de meer- en minderwerklijst vindt u een differentiatie aan mogelijke wijzigingen. Van uitbouwen, indelingen tot verplaatsen elektrapunten, er zijn vele mogelijkheden. Na de aankoop wordt u begeleid door een van onze ervaren kopersadviseurs. Samen maakt u keuzes om te zorgen dat wij uw droomhuis realiseren.

placeholder

 

Slide

Meld je aan!

Zie jij jezelf hier al wonen?
Meld je dan direct aan als geïnteresseerde!

 

aanmelden

Ontwikkelaar en aannemer:

aan de weide ontwikkelaar niersman

Architect:

aan de weide ontwikkelaar niersman

Makelaar:

aan de weide ontwikkelaar niersman

Projectnotaris:

aan de weide ontwikkelaar niersman