Het leven is goed in Voorschoten!

Strijk neer
in Voorschoten

De mensen die hier al wonen weten het al: het leven is goed in Voorschoten! Het is een groen en waterrijk dorp vol met historische plaatsen en gebouwen. De dorpskern is gezellig en levendig, je kan daar alles vinden wat je dagelijks nodig hebt. De 'grote stad' Leiden is dichtbij, letterlijk aan de overkant van De Korte Vliet. Andere leuke plaatsen in de buurt zijn Wassenaar, Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

aan de weide voorschoten locatie

 
placeholder

Bereikbaarheid

Voorschoten ligt in het westelijk deel van de Randstad, tussen Den Haag en Leiden. Met de fiets ben je daar dan ook in een mum van tijd. Je bent snel verderop in Nederland dankzij de ontsluiting via de snelwegen A4 en A44. Ook het openbaar vervoer is in Voorschoten prima geregeld met goede verbindingen en een eigen treinstation

 
 

Mooi Voorschoten

Voorschoten was al in een ver verleden in trek. Rijke stadsmensen hadden hier hun buitenplaats of zomerverblijf. Van die historie is nog veel bewaard gebleven. Nu is er is een levendig dorpscentrum met gezellige terrasjes, een rijk verenigingsleven, een gezondheidscentrum, meerdere scholen en kinderopvanglocaties. Liefhebbers van watersport weten Voorschoten ook goed te vinden, als knooppunt van vaarroutes en om te recreëren.

Meld je aan!

Zie jij jezelf hier al wonen?
Meld je dan direct aan als geïnteresseerde!

 

aanmelden

Ontwikkelaar en aannemer:

aan de weide ontwikkelaar niersman

Architect:

aan de weide ontwikkelaar niersman

Makelaar:

aan de weide ontwikkelaar niersman

Projectnotaris:

aan de weide ontwikkelaar niersman